srijeda, 7. rujna 2016.

Dramatični podatci iz Velike Britanije o porastu spolno prenosivih bolesti među homoseksualcima






(London) U Velikoj Britaniji Ministarstvo zdravstva bilježi boom spolno prenosivih bolesti. Za to su odgovorni homoseksualni i biseksualni muškarci i njihovi čini.

Dana 5. srpnja ove godine britansko je Ministarstvo zdravlja objavilo najnovije podatke koji dokazuju pravu eksploziju infektivnih bolesti koje se prenose homoseksualnim odnosima. Pogođene su poglavito osobe koje se u smislu rodne ideologije označavaju kao „gender fluid“.
S obzirom na već visoke vrijednosti iz 2014. Ministarstvo je konstatiralo porast od 10%. Godine 2015. britansko je Ministarstvo zdravlja bilježilo 424.456 slučajeva spolno prenosivih bolesti. Najmanje 54.275 oboljenja tiče se homoseksualaca ili biseksualaca, odnosno općenito muškaraca koji imaju spolne odnose s drugim muškarcima, kratko MSM kako je ustvrdilo Ministarstvo. S ovih 12,5% muškarci koji prakticiraju homoseksualnost imaju visoko nadprosječan udio u spolno prenosivim oboljenjima. Vjerojatnost da jedan muškarac koji prakticira homoseksualnost oboli od neke bolesti u Velikoj Britaniji veća je pet puta ili 500% nego kod heteroseksualnog muškarca.
Cjelokupni porast u odnosu na prošlu godinu iznosi 10%. 46% (200.288 slučaja) svih oboljenja tiču se klamidioza, nakon kojih slijede genitalne bradavice (Condylomata acuminata). Zabilježen je najveći porast kod sifilisa (+20%) , a slijede triper(gonoreja +11%).

Bespomoćno Ministarstvo zdravstva vrši promidžbu za kondome

Gwenda Hughes, odgovorna osoba za spolno prenosive bolesti u Public Health England (PHE) naglasila je da su mladi homoseksualci najviše pogođeni i stoga su  ugrožena skupina. „Najnovije statistike pokazuju da je stupanj infekcija kod STL (seyually transmitted infections) među mladim homoseksualcima i dalje vrlo visok.“ Kao rješenje Hughes je spomenula „prevenciju“, ali je konkretno preporučila samo uporabu kondoma i redovita testiranja na HIV.



Britansko Ministarstvo zdravstva bilježi posljedice promašene politike Vlade.

Istodobno je kritizirala Jusefa Azada, odgovornu osobu National Aids Trust-a da Vlada nije provela odgovarajuću informativnu kampanju kako bi na području „spolnog odgoja među najmlađima upozorila na rizike i opasnosti“ koji „očekuju homoseksualne i biseksualne muškarce“.
Kritičari tvrde da kampanjame o spolnosti koje financira država i televizija ne sprječavaju širenje spolno prenosivih bolesti, nego ih se ranim seksualiziranjem i hiperseksualiziranjem itekako potiče. Isto tako se tek pojavom AIDS-a i „kampanjama senzibiliziranja“ koje su iz toga potekle od polovine osamdesetih homoseksualnost učinila društveno prihvatljivom i time su uklonjene bilo kakve kočnice i nesklonost u vezi s time.

Vlada je suodgovorna zbog promicanja homoseksualizacije

Stravično širenje spolno prenosivih bolesti među mladim, homoseksualnim Britancima čistim podatcima pokazuje rizike i dramatične posljedice za pristaše „gender fluid“ životnog stila koji primiče rodna ideologija. Vlade većine zapadnih zemalja, također i Britanska vlada, nebitno je li to Vlada Tonyja Blaira (Labour) ili Davida Camerona (konzervativci), podržavaju ovo homoseksualiziranje brojnim mjerama kojima se homoseksualnost i druga protuprirodna spolna nagnuća predstavljaju „normalnima“.
Britanska vlada time je postala suučesnicom luđačkog ideološkog plana protiv znanosti, razuma i naravi i time protiv samoga čovjeka. Dramatični porast spolno prenosivih bolesti među mladim muškarcima koji je konstatiralo britansko Ministarstvo zdravstva na koncu je svakako i posljedica vlastite vladine politike.


Izvor:  http://www.katholisches.info/2016/07/20/gb-dramatische-zunahme-sexuell-uebertragbarer-erkrankungen-unter-schwulen/